HuisMerk SOLAR ROLLUIKEN 

Bediening

Een rolluik is uitgevoerd met een SOLAR-motor en te bedienen middels, afstandsbediening of zelfs middels een app via uw telefoon.

Lamelkleuren

Een SOLAR-rolluik van ons HuisMerk is altijd voorzien van een pantser met extra dikke lamellen. Hierbij heeft u de keuze uit maar liefst 20 lamelkleuren.

Framekleuren

De aluminium-delen zijn in 193 standaard ral-kleuren leverbaar en zelfs standaard verkrijgbaar in 14 kleuren structuurlak. Kies de framekleur die het beste past bij de uitstraling van uw gevel en geef daarmee uw HuisMerk SOLAR-rolluik een unieke uitstraling.


Product specificaties HuisMerk SOLAR ROLLUIKEN

Maximale breedte: 350 cm
Maximale hoogte: 280 cm
Maximaal oppervlak:   8 m2

 


Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Duurzame en draadloze HuisMerk Rolluiken

De Solar Rolluiken hebben geen stroom nodig. Hierdoor zijn de rolluiken duurzamer. Daarnaast werken rolluiken isolerend waardoor de verwarming een aantal graden lager kan staan, zonder in te leveren op comfort. Daardoor dragen rolluiken ook bij aan verduurzaming van je huis.

Doordat de rolluiken op Zonne-energie niet op  stroom aangesloten hoeven te worden, zijn ze volledig draadloos. Dit heeft als voordeel dat je geen rekening hoeft te houden met stopcontacten. Zo kun je ook op moeilijk bereikbare plekken rolluiken plaatsen.

Geen kabelgaten 

Daarnaast hoeft er ook niet in de muur of het kozijn ge-boord te worden om het Zonnepaneel van de motor van stroom te voorzien. Hierdoor is de montagetijd ook nog eens korter.


Nieuwsgierig geworden naar uw mogelijkheden? Laat uw gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.