Laat de zon geen spelbreker zijn met een SOLAR-Knikarm Zonnescherm

In huis lopen de temperaturen al snel op bij felle zon. Dat maakt het er in huis niet comfortabeler op. Maar hoe zorg je nu voor voldoende schaduw binnen, zonder je huis te verduisteren? Een zonnescherm (ook wel terrasscherm of knikarmscherm genoemd) biedt het beste van twee werelden.

Door te kiezen voor een zonnescherm verbeter je je binnenklimaat, zonder dat je bang hoeft te zijn voor een donker huis of een opgesloten gevoel. Aanvullend zit je onder een elektrisch zonnescherm heerlijk beschut op je terras of balkon.

  • Meest effectieve zonwering
  • Doeken van hoge kwaliteit
  • Een koel huis en voldoende daglicht

Met een SOLAR- Knikarm Zonnescherm op maat optimale bescherming voor binnen en buiten

Een SOLAR Zonnescherm op maat beschermt optimaal tegen oververhitting, doordat het de warmte van de zon al tegenhoudt voordat de stralen het glas raken. Je huis blijft dus lekker koel, zonder verlies van daglicht in huis.

Doordat het Zonnescherm buiten schaduw creëert, heb je ook buiten plezier van je scherm. Met een breedte tot wel 5 meter profiteer je optimaal van schaduw op je terras. En terwijl jij buiten van de zomer geniet, houdt het Zonnescherm je woning lekker koel.


ZWT adviseert u, ook eens te kijken naar onze HuisMerk-lijn, HuisMerk producten zijn allemaal A-producten overgoten met een sausje van ZWT.